Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Μπα: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Έτοιμος να προσφέρει στον Θρύλο δηλώνει ο Ουσεϊνού Μπα, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκωναν αφέρθηκε στην επιστροφή του στη «δράση», ενώ τόνισε ότι δούλεψε πολύ για να αγωνιστεί ξανά και να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στη «δράση» μετά από σχεδόν 3,5 μήνες: «Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να παίξω. Δούλεψα πολύ και προσπάθησα πολύ για την επιστροφή μου. Πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό»

Για το ματς με τη Λαμία: «Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και φυσικά πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Θα πάμε, λοιπόν, εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του από τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα ένα και αυτό που προηγείται είναι αυτό με τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου