Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Παπασταθόπουλος: «Ο διαιτητής μου είπε ότι πάει να ελέγξει εάν υπάρχει φάουλ»

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μίλησε στην Cosmote και αποκάλυψε όσα του είπε ο διαιτητής Πινέιρο πριν πάει να δει στο VAR για να δει το γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο διαιτητής μου είπε ότι πάει να ελέγξει εάν υπάρχει φάουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σέντερ μπακ του Θρύλου, με τον διαιτητή τελικά να ακυρώνει το γκολ του Βρουσάι για οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης και όχι για επιθετικό φάουλ!

Οσον αφορά στην αποβολή του, ανέφερε: «Στη δικιά μου τη δεύτερη κίτρινη, πάω με το χέρι στήριξης. Όταν κάνεις δύο φάουλ και δέχεσαι δύο κίτρινες».

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε 6-7 κλασσικές ευκαιρίες. Σήμερα, η τύχη και το VAR μας στέρησαν τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε σήμερα ότι μπορούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ολική ανατροπή και θα είμαστε εκεί για να το παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου