Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Η αλητεία της ''εξυγίανσης'' χτύπησε ξανά! Ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 89'! Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 (πρωτάθλημα)

Η αλητεία της ''εξυγίανσης''  χτύπησε ξανά! Η μαφία του Μπαλτάκου και της ΚΕΔ στο πρόσωπου του Πορτογάλου Πινέιρο λήστεψε ξανά τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ολυμπιακού στο 89' ως οφσάιντ. 

Σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Μάριος Βρουσάι που πέρασε ως μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά ο Πινέιρο είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε το γκολ, αλλοιώνοντας την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Πινέιρο είχε αρκετά λαθάκια και στο πρώτο μέρος εις βάρος του Ολυμπιακού. Κάτι κάρτες στον Παναθηναϊκό που… κατάπιε, αλλά και μερικά φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού που δεν έδωσε. 

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε δοκάρι με τον Μπακαμπού στο 4', απίστευτες χαμένες ευκαιρίες με τον Κανός και κάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στο παιχνίδι. 

Με δέκα τελείωσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου στο 98' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε το ματς με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι στα αμυντικά άκρα, με Εμβιλά και Χουάνγκ στο κέντρο, τον Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή, τους Μπιέλ και Κανός στα εξτρέμ και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 4' είχε δοκάρι. Ο Μπακαμπού πίεσε τον Σάρλια και πήρε την μπάλα, η οποία από τον Φορτούνη πήγε ξανά στον σέντερ φορ από το Κονγκό! Εκείνος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά στάθηκε άτυχος, με την μπάλα να πηγαίνει δοκάρι. Στο 14' σουτ του Παλάσιος, η μπάλα άουτ. Στο 34' τρομερή ευκαιρία με τον Κανός. Μετά την κεφαλιά του Εμβιλά, η μπάλα έφτασε στον Κανός, ο Μπρινιόλι είχε ήδη πέσει όταν σούταρε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αλλά ο Ιβηρας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 38' επέλαση του Ροντινέι και σουτ από πλεονεκτική θέση! Κόντρα, η μπάλα φτάνει στον Μπιέλ, εκείνος επιχείρησε να γυρίσει παράλληλα, αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη. Στο 42' σουτ του Μπιέλ, στην αντεπίθεση του Θρύλου, δεν ήταν καλό και πήγε πάνω στον Μπρινιόλι η μπάλα. Στο 45' νέα ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Με την μπάλα να καταλήγει στον Ροντινέι, εκείνος από δεξιά συνέκλινε και σούταρε με το δεξί, αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά και στο 50' είχαμε νέα ευκαιρία για τον Κανός ο οποίος κατέβασε την μπάλα και έκανε το γλυκό πλασέ, ελάχιστα εκτός εστίας του Μπρινιόλι. Στο 52' ο Κανός επιχειρεί το πλασέ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Στο 56' η κεφαλιά του Μπιέλ πέρασε άουτ. Στο 68' μετά από γέμισμα του Φορτούνη, ο Ροντινέι επιχειρεί το πλασέ από καλή θέση, άουτ. Στο 73' ο Μασούρας με όμορφη ενέργεια βρέθηκε στην περιοχή όμως το πλασέ που έκανε έφυγε εκτός εστίας του Μπρινιόλι. Στο 74' εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, κεφαλιά του Παπασταθόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Στο 76' σουτ του Τσέριν, άστοχο. Στο 78' μακρινό σουτ του Φορτούνη, πολύ άστοχο. Στο 79' Ο Σπόραρ χάνει μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με σουτ του από τα όρια της περιοχής, που στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 82' νέα τεράστια ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Μετά το λάθος από τον ΠΑΟ με τον Ελ Αραμπί να αφήνει στον Κανός ο οποίος στην προσπάθειά του να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, γλιστράει και χάνει την ευκαιρία να απειλήσει. Στο 83' νέα ενέργεια από τον Κανός με εύκολο πλασέ στα χέρια του Μπρινιόλι. Στο 86' σέντρα του Χουάνγκ, ο Ελ Αραμπί πετάγεται και στον αέρα βρίσκει την μπάλα, όμως ο Μπρινιόλι είναι στη θέση του και μπλοκάρει. Στο 89' η αλητεία του αιώνα! Ο Βρουσάι πέτυχε γκολ, αλλά στην συνέχεια ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ στον Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης, σε μία φάση όπου ο Μαροκινός φορ δεν επηρεάζει την φάση.

Κίτρινες: Χουάνγκ, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι – Μπρινιόλι, Πέρεθ

Κόκκινη: Παπασταθόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ (81' Ραμόν), Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (81' Βαλμπουενά), Κανός (88' Βρουσάι), Μπιέλ (68' Μασούρας), Μπακαμπού (68' Ελ Αραμπί).

ΠΑΟ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (73' Πούχατς), Σάρλια, Σένκεφελτ, Βαγιαννίδης (62' Κότσιρας), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (73' Τσέριν), Μπερνάρντ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης (62' Σπόραρ).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -8

Ροντινέι -7

Μπα -7

Παπασταθόπουλος -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Εμβιλά -7

Χουάνγκ -8

Φορτούνης -8

Κανός -7

Μπιέλ -7

Μπακαμπού -8


Μασούρας -7

Ελ Αραμπί -7

Ραμόν -7

Βαλμπουενά -7

Βρουσάι -7


Προπονητής:

Μίτσελ -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου