Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς»

Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στη λίστα του την εξαιρετική περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς, όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ράντονιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 στην Τορίνο ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει νωρίτερα μέσα στον Γενάρη τόσο η Μόντσα όσο και η Μαγιόρκα.

Ο Ράντονιτς, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι μετά τον μονοετή δανεισμό του από τη Μαρσέιγ. Με τη φανέλα της Τορίνο έχει παίξει σε 41 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 7 γκολ και βγάζοντας και 4 ασίστ.

Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τις Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Ερυθρό Αστέρα, Χέρτα και Τσουκαρίτσκι.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει τον Νεμάνια Ράντονιτς στη λίστα του ως ένας από τους στόχους για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Έγιναν συζητήσεις, εφόσον ο Ράντονιτς μπορεί να φύγει από την Τορίνο, μετά το ενδιαφέρον της Μόντσα και της Μαγιόρκα νωρίτερα μέσα στον μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου