Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση της Euroleague, αλλά τα συνεχόμενα άστοχα σουτ, έδωσαν το τρόπαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης που νίκησε με 78-79. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Κώστας Παπανικολάου.

«Υπάρχει πίκρα, έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια, φτασαμε κοντά, δευτερόλεπτα μακριά από το τρόπαιο. Έτσι είναι ο αθλητισμός, όχι μόνο οι όμορφες στιγμές, αλλά και αυτές και πρέπει να το αποδεχθείς».

Για την επόμενη χρονιά: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν, σημασία έχει να ηρεμήσουμε, να γυρίσουμε στον Πειραιά να ηρεμήσουμε να πάρουμε τον χρόνο μας, να επεξεργαστούμε που έχει συμβεί.

Είπα και την πρώτη μέρα που ήρθαμε εδώ, ότι μία ομάδα θα πάρει το τρόπαιο, αλλά και οι τέσσερις ομάδες είχαν τρομερή σεζόν και δεν είναι αποτυχία να χάνεις στον τελικό, πονάει, αλλά το να χάνεις στο τελευταίο σουτ, σημαίνει ότι ήσουν λίγα δευτερόλεπτα μακριά. Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, ίσως είναι ένας καλός τρόπος να επανέλθουμε».

Σάσα Βεζένκοβ.

«Στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δύο φορές στους επτά πόντους είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτό είναι το μπάσκετ και η ομορφιά του, κάτι έκαναν καλύτερα και κέρδισαν τον αγώνα.

Είναι παικταράδες, έχουν έρθει πολλές φορές εδώ, ξέρουν να βάζουν τέτοια καλάθια. Στα τρία δευτερόλεπτα βάλαμε ένα σουτ στην Φενέρ, σήμερα το χάσαμε, δεν μπορούμε να βάζουμε τα πάντα.

Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στην τελευταία άμυνα αλλά στα τρία τελευταία λεπτά. Το Κύπελλο το δικαιούται αυτός που το παίρνει, είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και πρέπει να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, θα κριθεί αποτυχημένη η σεζόν, αυτός είναι ο στόχος μας και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε μόνο αυτόν τον στόχο.

Φτάσαμε κοντά, δουλέψαμε σκληρά, αποτύχαμε να διαχειριστούμε τα τρία τελευταία λεπτά, μένει η πικρία, πέρυσι ήταν ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός.

Μπορεί στο τέλος να υπήρχε κούραση, μπορεί να νομίζεις ότι θα βάλεις το τρίποντο και θα το τελειώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν ένας ωραίος τελικός.

Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν τεράστιος, ξέρω ότι υπάρχει πικρία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Αν πάει ένα ματς στην τελευταία κατοχή, μιά θα το βάλουμε εμείς και μία αυτοί, νομίζω ότι στα τρία-τέσσερα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».

Τόμας Γουόκαπ.

«Έβαλαν τα σουτ, εμείς τα χάσαμε. Είναι μια σπουδαία ομάδα, που έχει ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Δεν πιστεύω ότι χάσαμε το μυαλό μας. Δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό. Είχαμε μια ευκαιρία για να κερδίσουμε με έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης να σουτάρει στο τέλος. Έτσι είναι.

Δεν υπάρχει κάποιος για να κατηγορήσεις. Οι μικρές λεπτομέρειες στη διάρκεια του αγώνα σε οδηγούν στην τελευταία κατοχή και στο αποτέλεσμα. Πάντα παίρνεις αυτό που αξίζεις. Ξαφνικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο αλλάζει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε ξεφύγει λίγο πιο νωρίς, αν βάζαμε κάποια σουτ. Τα έβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης. Μας τιμώρησε.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με την τύχη όλο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου