Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Πρόταση Ολυμπιακού σε Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο πρώτος στόχος που έχει θέσει ο Ολυμπιακός για την επόμενη σεζόν και τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, με σκοπό να είναι η ομάδα και του χρόνου το ίδιο και περισσότερο δυνατή για να διεκδικήσει τους στόχους της.

Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές στην χώρα μας και μάλιστα συναντήθηκε τόσο με τον Σάσα Βεζένκοβ, όσο και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Μιλουτίνοφ είναι πολύ αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού και ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε ως έναν εκ των καλύτερων σέντερ στην Ευρώπη. Μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2016 κι έφτασαν στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2017.

Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά για ενάμισι χρόνο αναγκάστηκε να μείνει εκτός Ευρωλίγκας λόγω του ρωσο-ουκρανικού πολέμου. Φέτος ο Μιλουτίνοφ αναδείχτηκε MVP της VTB, αλλά η ΤΣΣΚΑ έμεινε εκτός τελικών.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Μιλουτίνοφ, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία, αν και με τον Ολυμπιακό είναι πολύ αισιόδοξοι για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου