Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Πρωταθλήτριες ξανά οι Νέες Γυναίκες του Θρύλου!

 

Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος διατήρησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα κορίτσια της Κ19 του Ολυμπιακού, μετά την επικράτηση με 10-7 επί του Αλίμου στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στο Κολυμβητήριο Αλίμου, τα κορίτσια του Στέργιου Τοροσιάδη μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκες» σκόραραν και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με την Σιούτη για το 5-0, όμως η ομάδα του Αλίμου αντέδρασε και έφτασε στο 5-4 λίγο πριν το ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Σάντα με δύο τέρματα και η Σιούτη με ακόμα ένα, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ξεφύγει και πάλι με +3 (8-5), ωστόσο οι γηπεδούχες βρήκαν τις λύσεις και μείωσαν εκ νέου σε 8-7. Στα μέσα της τελευταίας περιόδου, η Τριχά με ωραίο τελείωμα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα της, ενώ η Σιούτη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 10-7, «σφραγίζοντας» έτσι το δεύτερο συνεχόμενο «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα στην κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-4, 3-3, 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Στέργιος Τοροσιάδης) Κωνσταντοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη, Σιούτη, Τριχά, Μαργαρίτη, Τορνάρου, Χριστοδούλου Αικ., Χριστοδούλου Α., Παπαδοπούλου, Δρακωτού, Κουκουφίκη, Κωτσάκη, Οικονόμου Ε., Οικονόμου Χ.


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου