Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ρίψεις αντικειμένων και φτυσίες στη Λεωφόρο προς τις αθλήτριες του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας μια σπουδαία ανατροπή, επικράτησε με 66-60 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών στην Α1 Γυναικών και βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκες θέλουν την νίκη κόντρα στις πράσινες την Κυριακή στο ΣΕΦ, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. 

Όμως για μία ακόμη φορά είδαμε αίσχη στην Λεωφόρο, καθώς οι παίκτριες του Ολυμπιακού δέχθηκαν φτυσίματα, αλλά και ύβρεις από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ αμέσως μετά την κόρνα της λήξης, οι οπαδοί του Τριφυλλιού άρχισαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαν στις τσέπες τους. Αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια ακόμα και γυαλιά ηλίου.

Εικόνες που αμαυρώνουν τον ελληνικό αθλητισμό και παράλληλα προκαλούν πάρα πολλά ερωτηματικά για τον λόγο που θα πρέπει να γίνονται ακόμα παιχνίδια στην εν λόγω έδρα. Μια έδρα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κριθεί ακατάλληλη για να γίνονται τέτοια ματς. 

Σε αντίθεση βεβαίως με το ΣΕΦ όπου στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων δεν έγινε το παραμικρό και οι παίχτριες του Παναθηναϊκού έφυγαν κανονικά από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου