Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Επέστρεψαν στις νίκες οι ερυθρόλευκοι! Ολυμπιακός β'-Χανιά 2-0 (Super League 2)

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό β καθώς επικράτησε των Χανίων με 2-0 στη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες με τους Μανουσάκη και Ρότσα στο 16′ και 22′ αντίστοιχα, ενώ ο Ολυμπιακός β' απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 28′ όταν ο Μπα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές.

Στο 32′ ο Λιάτσος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 36′ ο Μπα «άνοιξε» ωραία στα δεξιά για τον Νίκολιτς ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Καλογεράκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45′ με το σουτ του Μπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός β' μπήκε ακόμη αναμέτρηση και στο 48' είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Νίκολιτς όταν από ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Καλογεράκης αντέδρασε σωστά και στο 58′ ο Λιάτσος έκανε το 1-0 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Στο 72′ ο Ολυμπιακός β' απείλησε με το σουτ του Τσέλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πήγε άουτ, ενώ στο 84′ ο Ιμπαγάσα κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή από τον Λεμονή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, Ιμπαγάσα, και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Λιάτσος (82′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Μαρίνος (59′ Βλαχομήτρος), Τσέλιος (59′ Πινακάς), Μπα (77′ Σαπουντζής).

Χανιά (Στ. Λαμπράκης – Ν. Μαναρώλης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (69′ Κατσούρι), Γιαμπερέ (69′ Σαρρής), Μπάτζιος, Ρότσα, Καμαρά, Μπουτσάκης (66′ Κόλα), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (66′ Λεμονής), Μάναλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου