Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησε με το δεξί στα πλέι οφ ο Θρύλος! Βόλος-Ολυμπιακός 0-3 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς επικράτησε του Βόλου με 0-3 και είναι ακόμα μέσα στο κόλπου του τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έφτασαν στην νίκη με σκόρερ τους Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνη.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην νίκη και έστειλαν το μήνυμα στην ''εξυγίανση'' και στον κάθε αντιολυμπιακό παπαγαλάκι ότι είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για όλα για το 48ο τίτλο της ιστορίας τους.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε στο Βόλο με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, με Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ στα αμυντικά άκρα. Το κέντρο ο Σαμασέκου με τον Κασάμι, στα εξτρέμ ο Κανός με τον Φορτούνη, σε ρόλο οργανωτή ο Χάμες και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού.

Στο 4' πρώτη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Πάσα το κόρνερ του Χάμες στον Φορτούνη, εκείνος πέρασε πιο κεντρικά και στο ύψος της περιοχής, στον Ροντινέι, ο οποίος σούταρε με το δεξί, στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 7' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι. Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη οι αμυντικοί του Βόλου δεν μπόρεσαν να διώξουν με τον Κασάμι να έχει εύκολο έργο μέσα από την μικρή περιοχή και να σκοράρει. Στο 10' πρώτη ευκαιρία για τον Βόλο. Φάουλ του Ντέλετιτς, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Οζέγκοβιτς, αλλά δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι το κεφάλι του. Στο 26 η κεφαλιά του Σαμασέκου η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 36' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Κόρνερ του Φορτούνη, ο Χάμες πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Μπακαμπού με δεύτερη κεφαλιά να σκοράρει.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε φάσεις για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα και η πρώτη φάση έγινε στο 70' όταν και το μακρινό σουτ του Κασάμι κατέληξε άουτ. Στο 73' σουτ του Μασούρα η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ. Στο 78' απείλησε ο Βόλος μετά από ανάποδη κεφαλιά του Μπακαμπού. Στο 81' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν και στο 0-3 ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Στο 83' σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες, ήταν χαλαρό και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Κλέιμαν. Στο 91' Μπλοκάρει ο Κλέιμαν την προσπάθεια του Ελ Αραμπί.

Τελικό σκορ 0-3 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Άρη στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' στις 2/4.

Κίτρινες: Λούνα, Πιρές – Παπασταθόπουλος, Κασάμι, Βαλμπουενά

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75' Τάχατος), Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (84' Ντόι), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Χάμες Ροντρίγκες (65' Μασούρας), Κανός (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82' Ελ Αραμπί).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -7

Ροντινέι -7

Παπασταθόπουλος -7

Μπα -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Κασάμι -9

Σαμασέκου -8

Φορτούνης -10

Χάμες Ροντρίγκες -8

Κανός -7

Μπακαμπού -9


Μασούρας -7

Γκάρι Ροντρίγκες -7

Βαλμπουενά -

Ελ Αραμπί -

Ντόι -


Προπονητής:

Μίτσελ -8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου