Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Έπεσε το παράρτημα του Ιβάν! Στην β΄εθνική η Ξάνθη!

Αποκάλυψη σοκ: Ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη ιδιοκτήτης της Ξάνθης
Τέλος από την Super League η Ξάνθη η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου γύρου επιστρέφει μετά από 31 χρόνια στην β΄εθνική.
Η Ξάνθη ήταν 31 χρόνια στην Super League βγαίνοντας κατά διαστήματα και στην Ευρώπη, αλλά οι Καλπαζίδηδες και οι πολυϊδιοκτησίες όπως φαίνεται δεν της βγήκαν σε πολύ καλό.
Η Ξάνθη αγωνίζονταν με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της και ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία.
Στο 14' ο Μπεντινέλι έκανε το 1-0 με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καραγκούνης σε ανατροπή από τον Λεωντσάκο. Εννιά λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 για τον Απόλλωνα με τον Καραγκούνη να κάνει τη σέντρα και ο Τενεκές στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μπέντο. Ενώ η Ξάνθη έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του Αδαμίδη από το 27'. Στο 57' ο Βιτλής έκανε τη σέντρα και ο Μπεντινέλι με συρτό σουτ έκανε το 3-0 ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Λαγός αποβλήθηκε και αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη, ήταν να μειώσει σε 3-1 με πέναλτι του Φασίδη προς το τέλος του αγώνα.
Πάντως ουδείς θα λυπηθεί από τον υποβιβασμό αυτής της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου