Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αγραφιώτης: «Λειτούργησε σαν… παράγκα ο Δημητρίου»

«Λειτούργησε σαν… παράγκα ο Δημητρίου»
Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης σχετικά με τα όσα τραγελαφικά έχει αποφασίσει η ΕΠΟ σε ότι αφορά τον τελικό κυπέλλου.
Οι ''εξυγιαντἐς'' είχαν αποφασίσει εντελώς αυθαίρετα να οριστεί ο τελικός στις 30/8 και πλέον έφτασαν στο πιο χυδαίο στάδιο να παίξουν οι ομάδες με τα περσινά ρόστερ και να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ως τώρα φετινές μεταγραφικές προσθήκες. 
Και αυτό θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό καθώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Ομάρ, Τσιμίκας και Γκασπάρ που αποχώρησαν από την ομάδα.
Ο Αγραφιώτης αναφέρθηκε προσωπικά στον Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών) που είναι και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, τονίζοντας ότι λειτούργησε σαν παράγκα. 

Δείτε αναλυτικά:

«Λειτούργησε σαν παράγκα ο κ. Δημητρίου, μόνος του. Γιατί ο κ. Γραμμένος σας ζήτησε το λόγο σαν πρόεδρο της επιτροπής. Δεν πήρατε απόφαση ως επιτροπή διοργανώσεων και είπατε τη γνώμη σας. Παράγκα κανονική υπάρχει και πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας»!
 Ο Αγραφιώτης ζήτησε από τη διοίκηση Γραμμένου να δώσει στον τελικό την αίγλη που αξίζει: «Έχετε μία ευκαιρία να διορθώσετε το λάθος σας. Τι τελικός είναι αυτός εν μέσω προετοιμασίας; Είναι τελικός ή αγώνας προετοιμασίας; Το ξαναφέρνω το θέμα γιατί είναι παράλογο, παράνομο και εξευτελιστικό για το θεσμό του κυπέλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου