Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Αναχώρησε για το Μέτσοβο ο Ολυμπιακός!


Για το Μέτσοβο αναχώρησε ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του! Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την πόλη των Ιωαννίνων όπου και εκεί θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.
Οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν στο Μέτσοβο μέχρι τις 2/9 και εκεί θα δώσουν δύο φιλικά με τον Προμηθέα Πάτρας στις 31/8 και 2/9.
Στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Λιβιό Ζαν Σαρλ,  Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλη Χρηστίδη, Σακίλ ΜακΚίσικ.
Ο Κώστας Παπανικολάου που πέρασε κορωνοϊό δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το Μέτσοβο, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εκεί θα αποφασιστεί πότε θα ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Όσον αφορά στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που επίσης δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο, έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου