Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

H UEFA MAFIA ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0 (Europa Legaue)

Έντονα παράπονα από τον Ολυμπιακό!
Χίλια μπράβο σε όλα τα παιδιά για αυτήν την εξαιρετική εμφάνιση, που ένας φαλακρός τύπος από την Πολωνία που παρίστανε τον διαιτητή του στέρησε την πρόκριση. Ότι και να πεις για αυτόν τον τύπο που έβαλε ο Τέο είναι λίγο.
Καθαρό ακυρωθέν γκολ για τον Ολυμπιακό, δύο πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν στους ερυθρόλευκους, ανύπαρκτες κίτρινες σε παίχτες των ερυθρόλευκων και ελάχιστα τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν στο τέλος του παιχνιδιού, μια διαιτησία που ουσιαστικά αλλοίωσε με το έτσι θέλω την πρόκριση για το final 8 του Europa League.
Ακόμα και στην φάση του πέναλτι που πήρε η Γουλβς που είναι μια αρκετά αμφιλεγόμενη φάση, ο Πολωνός σφαγέας δεν μπήκε καν στο κόπο να δει την φάση στο VAR.
Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από την αγγλική ομάδα που είχε 16 τελικές προσπάθειες αλλά στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Αλέν κάτω από τα δοκάρια, Σισέ και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Ομάρ και Τσιμίκα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο η τριάδα από Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, στα εξτρέμ ο Βαλμπουενά με τον Μασούρα και στην επίθεση ο Ελ Αραμπί.
Οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καλά στον αγώνα και στο 2' η Γουλβς είχε μια καλή ευκαιρία με τον Χιμένες, αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ. Στο 7' λάθος συνεννόηση μεταξύ του Μπα και του Αλέν στην άμυνα, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να σπρώχνει και να ανατρέπει τον Ποντένσε -αν και η φάση είναι αμφιλεγόμενη-. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χιμένες και ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους. Στο 18' καλή κεφαλιά του Μασούρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 19' εξαιρετικό σουτ του Τσιμίκα έδιωξε σε κόρνερ ο Πατρίσιο. Στο 28' οι ερυθρόλευκοι πετυχαίνουν γκολ με τον Καμαρά, ύστερα από σέντρα του Ελ Αραμπί, αλλά ο Μαντσίνιακ  ακυρώνει ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Ολυμπιακού. Στο 36' μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί πιάνει την πρώτη κεφαλιά, ο Σισέ πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι όμως με την προβολή δεν βρίσκει την μπάλα. Στο 38' πλασέ του Μασούρα, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Γουλβς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Νέβες έπιασε το σουτ, αλλά ο Αλέν μπλόκαρε. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό πίσω στο σκορ με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δύο αλλαγές, με τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς να μπαίνουν στην θέση των Μπουχαλάκη και Μασούρα αντίστοιχα. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 53' ο Φορτούνης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55' η UEFA MAFIA έκανε πάλι τα κολπάκια της και δεν σφυρίζει πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ελ Αραμπί σε σπρώξιμο του από τον Μπολί. Στο 59' νέο πέναλτι που δεν σφυρίζεται στους ερυθρόλευκους σε ανατροπή του Τσιμίκα αυτήν την φορά από τον Ντόχερτι. Στο 63' γύρισμα του Ποντένσε, σουτ του Ζότα, η μπάλα κοντράρει στον Μπα και αλλάζει πορεία με τον Μπολί που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι να μην μπορεί με την προβολή να την στείλει προς την εστία του Ολυμπιακού. Στο 65' ο Πέδρο Μαρτίνς περνάει και δεύτερο επιθετικό στον αγώνα. Στο 67' κορυφαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει, όταν ο Φορτούνης άφησε στον Ελ Αραμπί, αυτός από τα όρια της μικρής περιοχής γύρισε το σώμα του και πλάσαρε, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78' ο Μπα κάνει απίστευτο λάθος και δίνει πάσα στον Ζότα, ο οποίος πλασάρει τον Αλέν, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλοκάρει. Στο 79' σουτ του Φορτούνη, πάνω σε χέρι αντιπάλου ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη του, στη συνέχεια νέο σουτ του Γκιγιέρμε, λίγο άουτ. Στο 81' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, σέντρα του Τσιμίκα κεφαλιά του Χασάν, αλλά εντυπωσιακή η απόκρουση του Πατρίσιο. Στο 91' σέντρα του Φορτούνη, μονοκόμματο σουτ του Ομάρ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τελικό σκορ 1-0, ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα τους ερυθρόλευκους.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Αλέν -5
Ομάρ -7
Σισέ -6
Μπα -4
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -7
Καμαρά -8
Μπουχαλάκης -6
Βαλμπουενά -8
Μασούρας -7
Ελ Αραμπί -7

Φορτούνης -8
Ραντζέλοβιτς -6
Χασάν -7
Καφού -

Προπονητής -8

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι, Μπολί, Κόουντι, Σαΐς, Ότο (16’ Βινάγκρε), Ζοάο Μουτίνιο, Νέβες, Αντάμα Τραορέ (57’ Ζότα), Ποντένσε (71’ Ντεντόκνερ), Ραούλ Χιμένες.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Σισέ, Μπα, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (82’ Καφού), Μπουχαλάκης (46’ Φορτούνης), Καμαρά (65’ Χασάν), Βαλμπουενά, Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου