Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Αποχαιρέτησε ο Ομάρ! Καλή συνέχεια στην καριέρα σου αρχηγέ!

Ο Ομάρ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του | to10.gr
Παρελθόν αποτελεί μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς αποχαιρέτησε τους συμπαίχτες του μιας και είναι η τελευταία φορά που θα αγωνιστεί μαζί τους και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τουρκία μιας και η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι η Γαλατά.
Ο Ομάρ είχε αποκτηθεί την σεζόν 2014-2015 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ έναντι 400.000 ευρώ. Ο Νορβηγός δεξί μπακ αγωνίστηκε σε 170 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε 11 γκολ και έβγαλε 16 ασίστ. Ενώ η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη φτάνει στα 6.000.000 ευρώ. Ο Ομάρ είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο στην Χαλ.

Δείτε την ομιλία του Ομάρ στους συμπαίχτες του:

«Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου. Ήταν μία πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου