Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Στην Λίβερπουλ και επίσημα ο Κώστας Τσιμίκας!

Παίχτης της Λίβερπουλ είναι και με κάθε επισημότητα ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ τα είχε βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Αγγλίας και πριν λίγη ώρα η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του και επίσημα.
Ο Τσιμίκας δούλεψε πολύ όλο αυτό τον καιρό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, αφού από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και στην περσινή κάτοχο του Τσάμπιονς λιγκ.
Ονειρικές στιγμές για το παιδί του Ολυμπιακού και κατ επέκταση για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η μεταγραφή του Τσιμίκα αναμένεται να ξεπεράσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. 
Σε ότι αφορά τον ίδιο συμβόλαιο του Τσιμίκα θα έχει 4ετή διάρκεια, ενώ ο Έλληνας αμυντικός θα “καρπώνεται” 55.000 ευρώ εβδομαδιαίως, δηλαδή περίπου 2.650.000 ευρώ το χρόνο. 
Ο Τσιμίκας με τους ερυθρόλευκους είχε 86 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βγάζοντας και 12 ασίστ. Ενώ η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 9.000.000 ευρώ.

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη:

«Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με περηφάνια και την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από το οποίο βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου του και με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης την Λίβερπουλ. Θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία μας. Πρώτα, τον Πρόεδρο για την αμέριστη στήριξη και βοήθειά του για να εκπληρώσω το όνειρό μου, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Keep on dreaming».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου