Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Νέα πρόκληση από την μαφία της ΕΠΟ! Μπλοκάρουν την συμμετοχή των Αβραάμ, Τοροσίδη και Χασάν!

Είναι φανερό πλέον σε όλους ότι οι εντολοχόδοι του Μελισσανίδη και του Σαββίδη, αυτοί οι κύριοι που βρίσκονται στην ΕΠΟ θέλουν να δώσουν το κύπελλο με έτσι θέλω στην ΑΕΚ!
Μετά την αθλιότητα στο να γίνει ο τελικός στις 31/8 παρά την αντίθεση απόψη ακόμα και των FIFA και UEFA, μετά την απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας να διεξαχθεί δίχως οι δύο ομάδες να μπορούν να αγωνιστούν με τις καινουργιές μεταγραφές τους. Τώρα φτάσαμε σε μία ακόμη χυδαία πρόκληση εις βάρος του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών, Παναγιώτης Διακοφώτης, αρνείται να επικυρώσει την παράταση διάρκειας των συμβολαίων τους, παρότι το έχουν ήδη κάνει Super League και FIFA και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν τρεις παίχτες των ερυθρόλευκων και πιο συγκεκριμένα οι Αχμέντ Χασάν, Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδοόπουλος.
Στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως τα συμβόλαια που έληγαν στις 30 Ιουνίου 2020, μπορούσαν να πάρουν παράταση, στην ισχύ τους, έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της σεζόν. Στις 17 Αυγούστου, τώρα, ο Θρύλος προχώρησε στην παράταση των συμβολαίων των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών του, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η Super League επικύρωσε κανονικά τα συμβόλαια και των τριών παικτών, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και από τότε ο Διακοφώτης και η Επιτροπή του έχουν μπλοκάρει την επικύρωση της παράταση της διάρκειας των συμβολαίων! Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς, φυσικά, να δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο!
Πρόκειται για μία ακόμη χυδαία πρόκληση από τους υπαλλήλους των Μελισσανίδη και Σαββίδη και η οποία πολεμἀει με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό για συμφέροντα τρίτων.
Η μεθόδευση αυτή δεν θα περάσει έτσι και η Διοίκηση του Ολυμπιακού θα κινηθεί νομικά έτσι ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου