Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Η ομάδα μόνο υπερήφανους μας κάνει. Έχω αμφιβολίες για τη γραμμή»
Ο Ολυμπιακός ήταν κυριάρχος κόντρα στην Γουλβς, αλλά μία ο τραγικός διαιτητής της αναμέτρησης, αλλά και η ατυχία στην τελική προσπάθεια στέρησαν από τον Ολυμπιακό την πρόκριση για το Final 8 του Europa League. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Η ομάδα μόνο υπερήφανους μας κάνει. Έχω αμφιβολίες για τη γραμμή»
«Αυτά τα δύο παιχνίδια δεν πήγαν καλά για εμάς. Είχαμε αποβολή στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Και στα δύο υπήρχαν στιγμές που δείξαμε ότι είμαστε ισάξιοι και καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.
Για τις φάσεις που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο Ολυμπιακός: «Θα προτιμούσα να μην τις σχολιάσω. Δεν θα είναι ρεαλιστική η άποψή μου. Θα δω το video και θα σχολιάσω τις φάσεις. Έχω αμφιβολίες όμως για τη γραμμή του οφσάιντ στο γκολ μας».
Για τη γεύση που του μένει: «Είμαστε λυπημένοι. Αυτό λείπει από τον Ολυμπιακό, μια διάκριση στην Ευρώπη. Είχαμε φιλοδοξία και θέλαμε φτάσουμε πιο μακριά. Αυτή η ομάδα μόνο υπερήφανους μας κάνει. Φτάνουμε στο τέλος με λύπη. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στη φάση των ομίλων του Champions League».

Ματιέ Βαλμπουενά.

«Αξίζαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά είμαστε απογοητευμένοι. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι, έγιναν πολλές καθυστερήσεις και παίζαμε χωρίς μπάλες. Δεν μας αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο και είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.
Είναι η πιο όμορφη χρονιά στην καριέρα μου, αλλά επαναλαμβάνω πως γίνεται να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και να ψάχνουμε μπάλες! Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Σημειώσαμε ένα γκολ, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Εμείς αξίζαμε την πρόκριση.
Θα ξεκουραστούμε τώρα. Θα γυρίσουμε πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη όρεξη. Αν ήμασταν χειρότεροι, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά αυτά που έγιναν, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω και δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην καριέρα μου».

Ουσεϊνού Μπα.

«Στις λεπτομέρειες χάνονται τα ματς. Κάναμε αρκετά λάθη. Είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε κάτι καλύτερο για εμάς και τον κόσμο. Είμαστε λυπημένοι που δεν τα καταφέραμε. Έχουμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο. Παίξαμε την 7η ομάδα της Πρέμιερ. Ήμασταν ικανοί να περάσουμε όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας διότι έχουμε αποδείξει ότι αξίζουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου