Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην παράταση με 80-82 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Τόμας Γουόκαπ.

Για το φάουλ που δόθηκε στο σουτ του Πάρκερ: «Από την στιγμή που το σφύριξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι φάουλ και πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Για τις λεπτομέρεις που έκριναν το ματς: «Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που μας στέρησαν τη νίκη, αλλά γενικά παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο στο τέλος που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στο Game 4: «Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλο μας. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι. Τακτικά προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι».

Μόουζες Ράιτ.

«Έπρεπε να έχουμε ακόμα πέντε λεπτά και να πάμε στη δεύτερη παράταση. Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε, τα οποία επηρέασαν το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν το παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνουμε εμείς.

Αυτό που είδα και θέλω να κρατήσω για το επόμενο ματς είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα, πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Το δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από εκείνους σε 39 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο σκληρή ομάδα σήμερα. Στο επόμενο ματς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια, όμως είχαμε και κάποια κενά. Είναι σαν να γυρνάς ένα νόμισμα. Το νόμισμα θα πέσει στην πλευρά του πιο έμπειρου. Είναι πιο έμπειροι σε συγκεκριμένες θέσεις. Η εμπειρία νικάει το ταλέντο.

Ήμασταν κάπως στην άμυνα, συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Αναφέρομαι σε αυτές τις φάσεις με το spain pick and roll, έπρεπε να διαβάσουμε καλύτερα αυτές τις φάσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Είναι το πρώτο do-or-die παιχνίδι στην καριέρα μου και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το τέταρτο ματς, για να πάμε στο πέμπτο και να γράψουμε ιστορία».

Φίλιπ Πετρούσεφ.

«Νομίζω ότι είναι φάουλ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν στο τέλος ενός αγώνα μπορεί να σφυριχτεί κάτι τέτοιο. Αν γινόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ναι, αλλά στο τέλος δεν ξέρω αν μπορεί να σφυριχτεί», είπε ο Σέρβος φόργουορντ στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι. Νομίζω ότι ο Πάρκερ ήρθε προς τα εμένα και πήρε αυτό το φάουλ».

Αναφορικά με την απόδοση του Ολυμπιακού, ο Σέρβος σέντερ είπε: «Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της κανονικής διάρκειας, ενώ στο τέλος της παράτασης είχαμε ελεύθερα τρίποντα. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς, ειδικά αυτά τα τόσο σημαντικά παιχνίδια. Δεν μπορείς να μην είσαι συγκεντρωμένος στο τέλος, είχαμε τρεις ευκαιρίες να κλείσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε, είναι απαράδεκτο. Το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε όλοι, ακόμη και οι οπαδοί, να μας δώσουν μεγαλύτερη ενέργεια και να είμαστε στα καλύτερά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου