Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο!


Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακο ο Ζοάο Καρβάλιο! Η «Sports Tailors» που τον εκπροσωπεί να ανακοινώνει το φινάλε του Πορτογάλου χαφ από το Λιμάνι, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας (ένα εξ αυτών με δανεισμό στην Εστορίλ).

Κάπως έτσι, ολοκλήρώθηκε η θητεία του, στους ερυθρόλευκους, με τον ίδιο να κατακτάει το πρωτάθλημα Ελλάδας και φυσικά το Conference League.

Συνολικά με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 46 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ, ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανωσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και βγάζοντας και 2 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στο 1.200.000 ευρώ.

Δείτε τι αναφέρει η εταιρεία που τον εκπροσωπεί:

«Στο δρόμο για μια νέα περιπέτεια!

Με την κατάκτηση του Conference League αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος ήταν ένα από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» στην υπηρεσία του ελληνικού «κολοσσού» που στις 29 Μαΐου πανηγύρισε στην Αθήνα, νικητή της πρώτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης που κέρδισε ποτέ ελληνικός σύλλογος, νικώντας στον τελικό τη Φιορεντίνα με 1-0.

Τη φετινή σεζόν, στην περίληψη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Europa League και Conference League, ο Πορτογάλος μέσος έχει παίξει 8 παιχνίδια.

Ο Ζοάο Καρβάλιο κλείνει, κάπως έτσι, τη σύνδεση με τον Πειραιώτικο σύλλογο, μετά από μία πορεία τριών σεζόν. Συνολικά, και με δανεισμό στην Εστορίλ ενδιάμεσα, ο δημιουργικός μέσος έχει παίξει 46 παιχνίδια, σκοράρει 3 γκολ και ασίστ για 5. Κέρδισε Ελληνικό Πρωτάθλημα το 2021/22 και τώρα σε αυτόν τον τελικό 2023/24 το Conference League.

Στα 27 του, ο Ζοάο Καρβάλιο ετοιμάζεται να επιλέξει έναν νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο παίκτης που προπονήθηκε στην Μπενφίκα, όπου φόρεσε τη φανέλα και της πρώτης ομάδας, έχει εμπειρία σε πολλά πρωταθλήματα, έχοντας ήδη περάσει (εκτός Πορτογαλίας και Ελλάδας) από Αγγλία (Νότιγχαμ Φόρεστ) και Ισπανίας (Αλμερία)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου