Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Τέλος από τον Ολυμπιακό η Χυδηριώτη! Συνεχίζει στον Άλιμο!

Την τρίτη της μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα του Αλίμου με την απόκτηση της Ιωάννας Χυδηριώτη, μετά τη Νατάσα Ριμπάνσκα και την Ιωάννα Σταματοπούλου

Η διεθνής περιφερειακή αποχώρησε στο τέλος αυτής της σεζόν από τον Ολυμπιακό με τον οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του Αλίμου:

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών αυτή τη στιγμή, την Ιωάννα Χυδηριώτη

H Ιωάννα Χυδηριώτη έχει γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 1997 και θεωρείται - και όχι άδικα μία από τις πιο ολοκληρωμένες εν ενεργεία Ελληνίδες παίκτριες. Διακεκριμένη αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών εδώ και πολλά χρόνια, με παραστάσεις και εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο.

Για πάνω από μία δεκαετία η παρουσία της κοσμεί τις πισίνες της Α1 πόλο γυναικών αρχικώς με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, όπου αναδείχθηκε, διατελώντας αρχηγός του και την τελευταία διετία με εκείνο του Ολυμπιακού.

Έμπειρη αθλήτρια, στην καλύτερη δυνατή ηλικία. Ένα πραγματικό «μηχανάκι» στην περιφέρεια που διακρίνεται για το πολυδιάστατο παιχνίδι της αγωνιζόμενη στη δεξιά πτέρυγα. Το DNA της νικήτριας ρέει στις φλέβες της, έχοντας στεφθεί μεταξύ άλλων δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος και άλλες τόσες Κυπελλούχος».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου