Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Στα ΧΑΡΤΙΑ θέλει να βγεί στους ο ομίλους του CH.L. o... "ηθικός" ΠΑΟ...

Είναι η ίδια ομάδα και οι ίδιοι οπαδοί, θυμίζουμε, που κατηγορούσαν και λοιδορούσαν τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ! Και οι ίδιοι... «αντικειμενικοί και οπαδικοί δημοσιογράφοι» που τότε χλεύαζαν τον Θρύλο, τώρα αποθεώνουν τις προσπάθειες της διοίκησής τους να βγεί ο βάζελος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στα ΧΑΡΤΙΑ...
Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι περιοριστικοί όροι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, άρχισε ένα πρωτοφανές πανηγύρι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ από διάφορα «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ», τα οποία, ούτε λίγο-ούτε πολύ, δίκασαν και καταδίκασαν την ομάδα μας και τον κ. Μαρινάκη, για μία «υπόθεση» όπου ακόμα και ο πιο αδαής, διαπιστώνει ότι «ΜΠΑΖΕΙ» από παντού και οι απανταχού... μη Ολυμπιακοί, έχουν αντιληφθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, το τι παιχνίδια παίζονται. Σαν να λέμε, τι κάνει... «νιάου-νιάου στα κεραμίδια».
Άλλωστε, ο Θρύλος επί προεδρίας ΜΑΡΙΝΑΚΗ, πέραν των πέντε Πρωταθλημάτων και τριών Κυπέλλων και της οικονομικής ευρωστίας, έχει κάνει και αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη, «υποτάσσοντας» ομαδάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μονπελιέ και άλλες, με αποτέλεσμα πλέον, να έχει ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ από τους εν Ελλάδι αντιπάλους του σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να τον ανταγωνιστούν, ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου...
Εδώ και καιρό επίσης, διαβάζαμε για την σύμπραξη (τρόικα της συμφοράς) ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν έτοιμοι - με την πρώτη ευκαιρία/αφορμή - να έστελναν φάκελο στην UEFA, με μοναδικό σκοπό και στόχο, τον αποκλεισμό του Θρύλου από το Τσάμπιονς Λιγκ!
Όπως έγινε γνωστό από τις 16/6, η ΠΑΕ «τριφύλλι» προχώρησε ήδη σε καταγγελία εναντίον του Ολυμπιακού στην UEFA, αποστέλλοντας φάκελο με όλα τα «στοιχεία» για την υπόθεση της λεγόμενης «εγκληματικής οργάνωσης».
Για μία υπόθεση ξανατονίζουμε, όπου τη δεδομένη στιγμή, κανείς δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη, κανείς δεν δικάστηκε, κανείς δεν καταδικάστηκε και κανείς φυσικά δεν αποδείχθηκε αν είναι ένοχος ή αθώος!
Και όμως, ο... ηθικός Πάο που δεν κάνει ποτέ ενστάσεις (εδώ ΓΕΛΑΜΕ!) και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την «εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου» (κόψτε τα χαχανητά), με το... πρόσχημα της «προάσπισης των συμφερόντων του», προσπαθεί με κάθε τρόπο να ΑΡΠΑΞΕΙ τη θέση του Ολυμπιακού (ο οποίος την κατέκτησε με το σπαθί του) στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, όπως αρμόζει άλλωστε ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ!
Πρόκειται θυμίζουμε για την ίδια ομάδα και τους ίδιους οπαδούς, που... «έκραζαν» και λοιδορούσαν τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ του 2008, όταν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε ουσιαστικά, αυτό που επικαλείται τώρα ο Πάο, προάσπισε δηλαδή τα συμφέροντα της αν και οι δύο υποθέσης διαφέρουν εντελώς μεταξύ τους. Πρόκειται επίσης για τους ίδιους... «αντικειμενικούς και οπαδικούς δημοσιογράφους» που τότε χλεύαζαν και τώρα αποθεώνουν!
Τώρα, αυτή η πράξη/τακτική είναι... «ηθική», αλλά τότε ήταν... «ανήθικη»!
Δικαίωμα τους να ακολουθήσουν την όποια νόμιμη τακτική θέλουν/επιλέξουν και ας πάνε σε UEFA, FIFA, CAS ή όπου αλλού νομίζουν! Αλλά ρε βαζέλια, να μην μας το παίζετε και... «υπεράνω». Στους οπαδούς απευθυνόμαστε κυρίως... Επίσης να καταστεί σαφές ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η UEFA ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
Και υπενθυμίζουμε για να μην ξεχνιόμαστε:
42-20 (Πρωταθλήματα), 27-18 (Κύπελλα) και 77-48 (νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια)!
Ούτε σε... 100 ζωές δεν μας φτάνετε, επειδή είστε: ΠΕΛΑΤΕΣ

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου